Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı

Yeni Yıl Mesajı

28.12.2017 1785

Yeni yıl Mesajı

 

Değerli Velilerimiz,

Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Kıymetli Çalışanlarımız,

Sevgili Öğrenciler;

 

2018 yılına yeni umutlarla giriyoruz. 03 Aralık 2014 tarihinde göreve başladığım okulumuzda okulumuzun köhneleşmiş sorunlarının çözümü noktasında başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm okul personeli ile bir ekip ruhu içerisinde durmadan çalışıyoruz.

Besni’nin en iyi ilkokulu olma hedefi ile başladığımız zorlu yolculukta okulumuza alışmamız uzun zaman almadı. Bu tempoyla, 2018 yılında da hızımızı kesmeden, eğitim, öğretim ve sosyal aktivite kalitemizi kat be kat arttırmak ve yalnız Besni’nin değil Adıyaman’ın bir numaralı okulunun bir ferdi olmak için okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, diğer tüm çalışanlarımız ve tabi ki geleceğin yıldızları siz öğrencilerimiz ile birlikte canla başla çalışacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın…

Ulu önder Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir.” sözünü aklımızdan çıkarmayarak, bilgi toplumu olma yolunda ilerlemesi gereken Türk Milleti’nin bir ferdi olduğumuzu unutmayacağız. Bu yolda, yeni yılda da hepimize düşen görev, sağlıklı iletişim ve olumlu çalışma atmosferi içerisinde "önce insan" anlayışının hâkim olduğu, görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edilen ve çocuklarımızın tüm kapasitelerini ortaya çıkarıp yol gösterecek bir okul ortamını benimseyip bu ortamı koruyup geliştirmek olacaktır.

Sizlerde de göreceksiniz ki; çok kısa sürede okulumuzun tüm sorunları çözülecek ve başarıdan başarıya koşacağız!

Bu dileklerle, yeni yılın hepinize başarılı, huzurlu ve sağlıklı günler getirmesini diliyoruz.

Saygılarımızla,

 

 

 

Besni İlkokulu Müdürü

  Yaşar GÜLTEN