Yeni Okul Logomuz Belirlendi

27.09.2017 1392

Okulumuz için yapılan LOGO oylaması sonuçlanmıştır. Juriye verilen 17 logo arasından okulumuzun vizyonuna ve misyonuna en uygun olan ve juri tarafından belirlenen logomuz aşağıdadır.

Öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Logomuzdaki turuncu renk; dışa dönüklüğü, heyecanı ve mutluluğu, dinamik yapıyı temsil eder. Bildiğimiz gibi kırmızıdan sonraki en sıcak renk olan turuncu gösterişin ve şatafatın rengidir, fakat kırmızı kadar rahatsız edici değildir. Turuncu renk metabolizmayı hızlandırır. İlkokul öğrencilerimizin yaş grubu da baz alındığında hızlarına en uygun renk turuncu renk olarak düşünülmüştür. Logoda esas olarak küçük yaş grubu öğrencileri temsil etmektedir.

Logomuzdaki siyah renk; özgüveni yüksek, azimli ve kararlı kurumu temsil etmektedir. Siyah renk aynı zamanda, gücü, soyluluğu, ağırbaşlılığı, hırsı ve tutkuyu ifade ettiğinden bu renk üzerinde çalışılmıştır.

27-09-2017