Uzman Psikolog Özkan ŞENOL Tarafından Verilen Seminere Katıldık.

Uzman Psikolog Özkan ŞENOL Tarafından Verilen Seminere Katıldık

28.04.2018 1397

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından İlçemizde Okul Müdürlerine, İdarecilere, öğrencilere, rehber öğretmenlere ve velilere yönelik Uzman Psikolog Özkan ŞENOL tarafından seminer düzenlendi.

Seminere Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten, Okul ve Kurum Müdürleri ile veli ve rehber öğretmenler katıldı.

Seminerde Okul müdürlerinin yönetim ve yöneticilik becerileri, öğretmenlere ve velilere yönelik Yönelik Hizmet İçi Eğitim Programında, Eğitimi zor ve problemli çocuklarla başa çıkma, etkili eğitim ve öğretmenlik, Derslere yönelik farklı öğretim teknikleri, Matematik – Geometri, Sosyal Bilgiler, Türkçe – Edebiyat, Fen Bilgisi, Kendini Geliştirme (Kişisel Gelişim), Motivasyon, Vizyon Oluşturma, Zamanı, Kapasiteyi ve İmkânları Kullanabilme, Kriz Yönetimi ve Problem Çözme Teknikleri, Stratejik Plân Geliştirme, Sorumluluk Üstlenebilme, Yetki Paylaşımı, Sunum Yapma, İknânın Psikolojisi, Hitâbet gibi konuların işlenmiştir.

28-04-201828-04-201828-04-201828-04-2018