Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İntikal Edişinin 79. Yılı Çelenk Programına Katıldık

10.11.2017 33733

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79 uncu yılı törenlerle anıldı.

İlçemizdeki ilk tören İlçemiz Hükümet Konağı önünde düzenlendi. Saat 08.55’te gerçekleşen tören, Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başladı.<span "="" style="font-style:inherit; font-variant:inherit;font-weight:inherit;font-stretch: inherit;font-size:inherit; line-height:inherit"> Çelenk sunum törenine Kaymakamımız Ahmet Gencer, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Yonarkol, Besni Belediye Başkan V. Halit Leman, Cumhuriyet Savcısı Emre Vurmaz, Hakim İbrahim Halil Bakır, Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten, kurum amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saat 09.05’te çalan sirenler eşliğinde Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 79 uncu yılı anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı yarıya indirildi.

10-11-201710-11-2017