Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 80. Yıl Dönümü Mesajı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 80. Yıl Dönümü Mesajı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 80. Yıl Dönümü Mesajı

09.11.2018 2272

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatı dolayısıyla mesaj yayınlamıştır:

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarihimize iz bırakmış bir komutan ve onu lider yapan en büyük özelliği, Türk milletine duyduğu sonsuz güven ve tam inancıdır.

Aziz Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde 1919’da başlayıp 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırdığı büyük mücadelede, bizleri vatansız bırakmak isteyenleri kanıyla, canıyla durdurmayı başarmış ve tarihe altın harflerle yazılmışlardır.

İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan Aziz Türk Milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesinde olduğu gibi bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.

Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak için durmadan dinlenmeden çalışmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.

Aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyor geride kalanlarına sabr-ı cemil diliyorum” dedi.