Ülkemizin Gurur Kaynağı Protem Elektronik Makine San ve Tic. A.Ş.´den Her Sınıfımıza 24´lük Öğrenci Dolabı Müjdesi

Ülkemizin Gurur Kaynağı Protem Elektronik Makine San ve Tic. A.Ş.´den Her Sınıfımıza 24´lük Öğrenci Dolabı Müjdesi

Ülkemizin Gurur Kaynağı Protem Elektronik Makine San ve Tic. A.Ş.'den Her Sınıfımıza 24´lük Öğrenci Dolabı Müjdesi

18.01.2019 239

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada Ülkemizin Gurur Kaynağı Protem Elektronik Makine San ve Tic. A.Ş.'den Okulumuzun önemli eksiği için önemli müjde gelmiştir dedi. Gülten açıklamasında İlkokul çocuklarımızın çanta ağırlığını ortadan kaldırabilmek ve daha konforlu bir okul ortamında eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okulumuzun önemli ihtiyaçları arasında bulunan her sınıfımıza Öğrenci dolabı ihtiyacını karşılanacağı müjdesini vermiştir.

PROTEM 1993 yılında Ankara'da kurulmuş, gelişen faaliyet alanına istinaden 1996 yılında şirket merkezi İstanbul'a taşınmıştır.PROTEM  aralarında Türkiye´nin birçok Bankası, Darphane, Merkez Bankası, CIT firmalarının da bulunduğu kuruluşlara çek, banknot ve madeni para üretimi ve işlenmesi ile ilgili ürün ve çözümler sunmakta, Türkiye'nin tüm illerinde ve KKTC'nde yerinde satış sonrası bakım ve destek hizmetleri temin etmektedir.PROTEM dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmekte ve dünyanın önde gelen firmalarının temsilciliğini yapmaktadır. Tecrübesi, saygınlığı, geniş ürün yelpazesi ve etkin servis ağı ile sektöründe lider konumdadır. Konusunda uzman ve yetkin ekibi ile siparişten teslimata, bakımdan onarıma kadar müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak için gerekli özeni göstermektedir. PROTEM, teknik personelinin gerek duyulan birçok ilde konuşlandırılmış olması sebebiyle Türkiye sathında yerinde teknik destek hizmeti vermektedir. Türkiye ve KKTC genelinde servis verdiği makine sayısı 30.000 adedin üzerindedir.

 

Besni İlkokulu olarak bize desteklerini esirgemeyen Protem Elektronik Makina San ve Tic. A.Ş. yönetim kuruluna, tüm destekçilerine ile paydaşlarına tüm veli, öğrenci ve okul aile birliklerine öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

 

18-01-201918-01-201918-01-2019