TED İstanbul Kolejinden Tüm Öğrencilerimize Hediye Geldi

TED İstanbul Kolejinden Tüm Öğrencilerimize Hediye Geldi.

29.12.2017 2708

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar GÜLTEN yaptığı açıklamada; “Kardeş Okul Projesi” kapsamında okulumuz ile TED İstanbul Koleji arasında yürütülen çalışmalar ile 08 Aralık 2017 tarihinde yapılan karşılıklı onay işlemlerinden sonra TED İstanbul Koleji tüm öğrencilerimize Yılbaşı hediyesi göndermişlerdir.

Gülten açıklamasında Bildiğimiz gibi Türk Eğitim Derneği´nin Türkiye çapında oluşturduğu eğitim zincirinin bir halkası olan TED İstanbul Koleji, eğitim faaliyetlerine 1998-1999 öğretim yılında başlamış çok kısa sürede bu başarılara imza atarak ülkemizin önde gelen eğitim kurumları arasında yerini almayı başarmıştır.

TED İstanbul Koleji anaokulundan başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise boyunca, ulusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çağın getirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde, ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaparak-yaşayarak-araştırarak öğrenen eğitim ortamları sunan eğitim kurumumuzdur. Türkçe dilimizin yanında en az 1 yabancı dili etkin düzeyde kullanabilen, çevreye duyarlı, sağlığına önem veren, spor ve güzel sanatlarla ilgili, uluslararası ve kültürler arası kavrayışa sahip, evrensel değerleri özümsemiş, sosyal ve akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime başarılı öğrenciler yetiştirmektedir” dedi.

Adıyaman’ın Besni ilçesine uzanan bu yardımların okulumuza ulaşmasında desteğini esirgemeyen TED İstanbul Koleji Kurucu Temsilcisi / Genel Müdürü Güven BEŞTAŞ başta olmak üzere Eğitim Koordinatörü Sayın Fahrettin ELDEK, TED İstanbul İlkokul Müdürümüz Belma ASAM Hanımefendi ile Sosyal Etkinlikler ve Toplum Hizmeti Koordinatörü Lale PİŞKİN hanımefendi’ye, okul öğrencilerimiz ile TED İstanbul Okul Aile Birliğine okulum ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum dedi.

29-12-201729-12-201729-12-201729-12-2017