TED İstanbul Koleji Ana Okulundan Okulumuza Destekler Gelmeye Başladı

TED İstanbul Koleji Ana Okulundan Okulumuza Destekler Gelmeye Başladı

TED İstanbul Koleji Ana Okulundan Okulumuza Destekler Gelmeye Başladı

19.01.2018 1093

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar GÜLTEN yaptığı açıklamada; “Kardeş Okul Projesi” kapsamında okulumuz ile TED İstanbul Koleji arasında yürütülen çalışmalar ile 08 Aralık 2017 tarihinde yapılan karşılıklı onay işlemlerinden sonra TED İstanbul Koleji Anaokulunun  gönderdiği 3 tonluk Su deposu okulumuza hibe edildi.

Okul Müdürü Yaşar Gülten “Bildiğimiz gibi Türk Eğitim Derneği Ülkemiz çapında eğitim zincirimizin en önemli halkasıdır. 1998-1999 eğitim öğretim yılında başlayan süreç 2018 yılına gelindiğinde Ülkemizin en başarılı eğitim kurumlarından olmayı başarmıştır. TED İstanbul Koleji anaokulundan başlayarak ilkokul, ortaokul ve lise boyunca ulusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çağın getirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde, ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaparak-yaşayarak-araştırarak öğrenen eğitim ortamları sunan eğitim kurumumuzdur. Onlara devletim, şahsım, velilerimiz ve öğrencilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum.

TED İstanbul Koleji Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Işıl Başkurt Hanımefendinin girişimleriyle “Şebeke suyu kesintilerinde okulumuzda büyük sorun olan Depo sorunu TED İstanbul Koleji Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından kökten çözümlenerek sorun ortadan kaldırılmıştır dedi.

Adıyaman’ın Besni ilçesine uzanan bu anlamlı desteğin okulumuza ulaşmasında desteğini esirgemeyen TED İstanbul Koleji Temsilcisi / Genel Müdürü Güven BEŞTAŞ başta olmak üzere TED İstanbul Koleji Anaokulu Müdüresi Ayşın Aytanç, Okul Aile Birliği Başkanı Işıl Başkurt, Başkan Yardımcısı Aslı Öngel olmak üzere tüm velilerimize öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum dedi..

 

19-01-2018