Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinden Besni İlkokuluna Destek

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinden Besni İlkokuluna Destek

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinden Okulumuza 3 Adet Atık pil Kutusu 

26.11.2017 18910

14.11.2017 tarihinde Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten’in koordinasyonunda başlatılan Ulusal Yardım Kampanyasına destekler gelmeye devam ediyor.

Besni İlkokulu Ulusal Yardım Kampanyasına 3 adet Atık Pil Toplama kutusu hibe eden Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP)’a Besni İlkokulu Yönetimi, Öğretmenler, veliler ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten konuşmasında “Kampanyamıza anlamlı destek veren eden Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesinden gelmiştir. Derneğimiz Taşınabilir pil atıkları ile ilgili olarak, çevreyi geliştirmek, çevre sağlığını korumak, çevre kirlenmesini önlemek, Türkiye’de bu ürünlerin alıcı ortamı olan etkilerini asgariye indirebilmek amacıyla atık pillerin toplanmasında, taşınmasında, geri kazanımında, bertaraf edilmelerinde etkin rol oynamak ve bu amaçla kurulacak sisteme katkıda bulunmak veya piyasadan temin edilerek bizzat yaptırmak amacıyla çalışmaktadır.

Duyarlılığından ötürü derneğimizi tebrik ediyorum, çalışma hayatında başarılar diliyorum dedi.


26-11-201726-11-201726-11-201726-11-2017