Suriyeli Muhacir Ailelerimize Yardım Faaliyetlerimiz Devam Ediyor

02.11.2018 7968

Okulumuzda bilhassa Suriye’de yaşanan iç savaş sonucu ülkemize iltica eden ve ilçemizde de hayatını sürdüren Suriyeli vatandaşlar başta olmak üzere tüm yabancı uyruklu öğrencilerimizin ailelerine yönelik ayni yardımlarımız devam ediyor.

Okulumuz Müdürü yaptığı açıklamada Okul Müdür Yardımcısı Muharrem Ceyhan’ın hiçbir STK bağı olmadan tamamen gönüllü ailelerin desteği ile yürüttüğü “Eksiği Olan Ailemiz Kalmasın Projemiz” kapsamında 01 Kasım 2018 tarihinde bir ailemize gıda yardımlarını ulaştırarak yaralara merhem oldu dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Muharrem Ceyhan konuşmasında Eksiği Olan Ailemiz Kalmasın Projemizi gönüllü olarak 5 yıldır aralıksız devam ettiriyoruz. Ceyhan konuşmasında; Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Mekke’den Medine’ye göç ettiği zaman Mekke’den Medine’ ye gelen Müslümanları konuk edip, nasıl misafir etti ise bizlerde Suriyeli kardeşlerimizi misafir etmekten onur duyuyoruz inşallah eksiklerini de yeri geldiğince gidermeye gayret ediyoruz dedi.

02-11-2018