"15 Temmuz Milli İrade Destanı" kitapçıklarımızı Okullarımıza Dağıttık

12.10.2017 1283

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çocuklar için kaleme aldığı metne yer verilen dağıttığımız bu kitapçıklarda, öğrencilerin yıl boyu hazırladığı resim, şiir, hikayeler kullanılarak ilkokul düzeyine indirgenmiştir dedi.

Millî Eğitim Bakanlığımızca ders kitaplarının yanında ilkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilere, seviyelerine uygun şekilde 15 Temmuz Milli İrade Destanı´nı anlatan kitapçıklar hazırlanmıştır. Okulumuza ulaştırılan bu kitapçıklar tüm öğrencilerimize (301 Öğrenci) dağıtıldı.

Gülten açıklamasında; Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Temmuz darbe girişiminde 62’si polis 179’u sivil, 5’i asker olmak üzere 246 şehidimiz var. Yüce rabbim onları şefkatiyle, merhametiyle kuşatsın, Peygamber Efendimize komşu eylesin İnşallah… 2186 Gazimize Sağlık ve Afiyet Diliyoruz dedi.

12-10-2017