Onur Kolejinden Okulumuza 12 Adet Duvar Panosu Müjdesi

Onur Kolejinden Okulumuza 12 Adet Duvar Panosu Müjdesi

Onur Kolejinden Okulumuza 12 Adet Duvar Panosu Müjdesi

27.12.2018 202

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar GÜLTEN yaptığı açıklamada; "Kardeş Okul" Projesi kapsamında okulumuz ile Onur Koleji arasında yürütülen çalışmalar ile bu okulumuz ile kardeş okul kapsamında 20 Ekim 2018 tarihinde müjdemizi vermiştik.

Bu kapsamda okulumuza Onur Kolejinden 12 adet sınıf panosu siparişi verilmiş olup karne hediyeleriyle okulumuza ulaşmış olacaktır dedi.

Gülten konuşmasında Bildiğimiz gibi KRC Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Kıraç Eğitim Kurumları, otuz yıllık eğitim birikimi ile yola çıkmıştır. Özel okulculuğun duayenlerinden biri olan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat KIRAÇ Beyin destekleriyle özel okulculuk deneyim ve birikimini ilk okulunu 2013 yılında mimarisi özel olarak tasarlanmış akıllı binasıyla Batıkent Onur Kolejini eğitim-öğretime açarak güçlü, iddialı ve ayrıcalıklı anlayışını hayata geçirmiştir dedi.

Gülten konuşmasında markalaşma sürecini tamamlayan Onur Eğitim Kurumları olarak büyümeye, ülkenin dört bir yanında kaliteli ve ayrıcalıklı eğitim anlayışımızı yaygınlaştırmaya devam etmektedir.

Besni İlkokulu olarak bize desteklerini esirgemeyen Onur Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıraç, Onur Okulları Genel Müdürü Yahya KIRAÇ başta olmak üzere Projenin Hayata geçmesinde büyük emekleri olan Nihan Hanım ile tüm veli, öğrenci ve okul aile birliklerine öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

 

27-12-201827-12-2018