Ömer Halisdemir Üniversitesinden Okulumuza Destek Gelmeye Devam Ediyor

12.12.2017 39916

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada “Besni Kaymakamı Sayın Ahmet Gencer Beyin desteğiyle başlattığımız “Besni İlkokulu Eksiklerini Tamamlıyor” sloganıyla yürütülen ulusal yardım kampanyasına büyük destek geldi.

Gülten açıklamasında okulumuzdaki eğitsel, fiziki ve sportif ve kültürel eksikleri tamamlamak için okulumuzun en büyük eksiği durumundaki okulumuza değişik sınıfların düzeylerine uygun okuma kitaplarını gönderen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bahattin OKAY beyefendiden anlamlı destek geldi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten konuşmasında “Bu kampanya da desteklerini esirmeyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yönetimi başta olmak üzere Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bahattin OKAY beyefendiye teşekkür ediyoruz.

12-12-201712-12-201712-12-2017