Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlileri ve Akademisyenlerden Anasınıfına Anlamlı Yardım Gelmeye Devam Ediyor

22.12.2017 1972

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten’in girişimleri ile Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim görevlileri başta olmak üzere diğer akademisyenlerin de katkısı ile anasınıfı malzemelerini 18 Aralık 2017 tarihinde göndermişlerdi. Eksik Kalan ürünlerin gönderimi bugün gelen ürünler ile tamamlandı.

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim görevlileri başta olmak üzere diğer akademisyenler okulumuz anasınıfından aldıkları eksik malzeme listesini de komple üstlenerek 22.12.2017 itibariyle materyal eksiğini komple kapattılar.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten’in söz konusu yardımların okulumuza ulaşmasında desteğini esirgemeyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlileri ve Akademisyenlerine geleceğimizin teminatı çocuklarımız, velilerimiz ve meslektaşlarım adına teşekkürü ediyoruz.

22-12-201722-12-201722-12-2017