Okulumuzun Temizlik Malzemeleri Komple Yenilendi

17.11.2017 34523

Besni İlkokulu olarak 2017-2018 eğitim öğretim yılında Beyaz Bayrak başvurusu yapılmış ve Beyaz Bayrak alma kriterleri bağlamında yapılan çalışmalar ise hız kesmeden devam etmektedir.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada Okul Çevresi, Koridorlar, Sınıflar, İdari Birimler, Öğretmenler Odası, Tuvaletler ve lavabolar başta olmak üzere İlkyardım konusunda okulumuzda alınması gereken tüm tedbirler alınmış olup en son yapılan çalışmayla okulumuzdaki tüm çöp kovaları kapaklı hale getirilmiş, WC’lere sineklikler takılmış, WC matikler ilk defa monte edilmiş, Mutfak ve diğer alanlarda kullanılan ortak malzemeler yenilenmiştir. Bununla birlikte WC’lerimize askılıklar, tuvalet kağıtlıkları takılarak süreç tamamlanmıştır dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten öğretmen, öğrenci ve velilerimizi şimdiden tebrik ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum dedi.

17-11-201717-11-201717-11-201717-11-2017