Okulumuzda Elektrik Tesisatı Tüm Eksiklikleri Tamamlandı..

OkOkulumuzda Elektrik Tesisatı Tüm Eksiklikleri Tamamlandı.

23.01.2015 1740

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten Besni İlkokulunda 3 Aralık 2014 tarihinde göreve başladıktan sonra değişim hareketi başladı.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten göreve geldikten sonra Besni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet Yazar başta olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürlerimiz, Yeni Besni Mahallesi Muhtarı Veysel Özbay, okul öğretmenleri, okul aile birliği başkanı Ali Türk başta olmak üzere ikili görüşmeler neticesinde tüm paydaşlarında ortak fikirleriyle okulda tespit edilen fiziki eksikliklerin 14 ayrı kategoride sıralandığını ve adım adım iş ve işlemlerin gerçekleştirildiğini bu iş ve işlemler yapılırken sadece hayırseverlerden destek alındığını ifade etti.

39 günlük sürede okulda 14 ayrı kategoride 71 ayrı işin özenle bitirildiğini dolayısı ile % 94'lük çalışmanın bittiğini, 15 tatilde eğitim ve öğretimi aksatmadan diğer eksiklerin yapılacağını ve okulumuzun yeni vizyonuyla eğitime öğretim hayatına başlayacağını ifade etti. Gülten konuşmasında yapılan tüm çalışmaların şehir dışındaki hayırseverler aracılığıyla gerçekleştiğini gün geçtikçe bu desteklerin artacağını bildirdi.

·         ·         ELEKTRİK TESİSAT İŞLERİ

o   Sınıflardaki tüm eksik floranslar ve sorunlu prizlerin değişimi

o   Koridorlardaki tüm eksik floranslar ve motoru ölmüş fölransların değişimi

o   Koridorlardaki tüm prizlerin yenilenmesi ve çalışır duruma getirilmesi