Okulumuza LED Projektörler Takıldı

14.12.2014 2198

03.12.2014 tarihinde göreve başlayan Besni İlkokulu Müdürü Yaşar GÜLTEN okulun fiziki eksiklerinin çözümü noktasında büyük sorun olarak gündeme gelen aydınlatma ve güvenlik sorununu LED projektörleri takarak çözdü.

Yaşar Gülten yaptığı açıklamada okulumuzun önündeki RAM binasının yıkılmasıyla okulumuzun önü baya karanlık duruma gelmiş, saat 4’den sonra zifiri karablık içinde kalan okulumuz hiç görünmemekteydi. Yine bununla birlikte öğleden sonra anasınıfından çıkan öğrenciler ile okulumuzun içinden geçen öğrenciler güvenli şekilde okulumuzu kullanamıyordu. Okulumuzun ön cephesine 2 adet LED Projektör, okulumuzun sol tarafına 1 adet Projektör takarak hem güvenliği sağlamış olduk, hemde parkın olduğu kapının asayişi ile kalorifer tarafının önünü aydınlatmış olduk dedi.