Okulumuza 3 Kat İçin Merdiven Tutamağı Müjdesi

16.01.2019 292

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada merdivenlerimizde uzun zamandır ihtiyaç duyulan hasta ve engelli öğrencilerimiz başta olmak üzere önemli bir ihtiyacımız olan Duvara Monte Merdiven Tutamağı müjdesi Argesan Şirketimizden gelmiştir dedi.

Argesan Kalıp San.ve Tic.Ltd.Şti. 1990 yılında plastik,alüminyum enjeksiyon ve sac metal kalıp üretimleri gerçekleştirmek üzere Ankara´da kurulmuştur. 2000 yılında piyasaya yapmış olduğu kalıp üretimini durdurup 1998 yılında başlamış olduğu paslanmaz Çelik Merdiven Korkuluk Sistemleri &, Cam Bağlantı Elemanları üretimine geçmiştir.

Halen kendi kalıpları ile ürettiği 2500 den fazla ürün çeşidiyle konusunda öncü olan kuruluşumuz,kaliteli üretim,zamanında teslimat ve kesintisiz hizmet anlayışı ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda güçlü bir konum elde etmiştir.

Besni İlkokulu olarak bize desteklerini esirgemeyen Argesan Kalıp San.ve Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere tüm destekçilerine ve padaşlarına tüm veli, öğrenci ve okul aile birliklerine öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

16-01-201916-01-201916-01-2019