Okulumuz Güvenlik Personeli Görevine Başladı

02.11.2018 1553

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten okulumuzun bulunduğu nokta tam Dörtyol ağzı olduğundan ve 3 ayrı mahalleden öğrenciler bize geldiğinden öğrencilerimizin güvenli ve sağlıklı şekilde anayolu ve ara caddeleri kullanmaları, olası tehlike ve sorunların bertaraf edilmesi için okulumuza uzun zamandır istediğimiz güvenlik personeli Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TYP kapsamında görevlendirilmiştir.

Bu görevlendirmeden ötürü Besni İlçe Milli Eğitim müdürümüz Mehmet DEMİREL, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Mahmut Akdoğan ile Bayram Canlı’ya okulumuz adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

Besni İlkokulu  Ailesi olarak göreve başlayan K. Yücel Hanımefendiye görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.