Okul Öncesi Sabah Grubu Öğretmeni Songül Sertpolat’ın Veli Ziyaretleri Devam Ediyor

12.11.2018 2456

Okul Öncesi Sabah Grubu Öğretmeni Songül Sertpolat diğer dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de kendi sınıfına ait velilere telefonla ulaşılarak randevu talep ederek ve onay tek tek evlerinde ziyaret etmektedir.

12 Kasım 2018 tarihinde Okul Öncesi Sabah Grubu Öğretmeni Songül Sertpolat’ın velilerini evlerinde ziyaret ederek muhabbet ortamları oluşturmuştur.

Besni İlkokulu olarak bizleri evlerinde misafir eden değerli velilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, Okul Öncesi Sabah Grubu Öğretmeni Songül Sertpolat’a başarılarının devamını diliyoruz.

12-11-2018