Okul Müdürümüz Yaşar Gülten Besni İlkokulu Okul Öncesi Öğle Grubu Öğretmeni SEVİL ÖZHAN´ı Öğretmenler Gününde sınıfında ziyaret ederek gününü kutladı.

Okul Müdürümüz Yaşar Gülten Besni İlkokulu Okul Öncesi Öğle Grubu Öğretmeni SEVİL ÖZHAN´ı Öğretmenler Gününde sınıfında ziyaret ederek gününü kutladı.

Okul Müdürümüz Yaşar Gülten Besni İlkokulu Okul Öncesi Öğle Grubu Öğretmeni SEVİL ÖZHAN'ı Öğretmenler Gününde sınıfında ziyaret ederek gününü kutladı.

24.11.2018 242

24 Kasım Öğretmenler Gününde Okul Müdürümüz Yaşar Gülten Besni İlkokulu Okul Öncesi Öğle Grubu Öğretmeni SEVİL ÖZHAN´ı ziyaret ederek karanfil ve Teşekkür Mektubu Takdim etmiştir.

Besni İlkokulu Ailesi adına öğretmenimize emeği için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 ----------------------------------------------------------------------------------

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

TEŞEKKÜR MESAJI

Kıymetli Meslektaşım; SEVİL ÖZHAN

(Okul Öncesi Öğle Grubu Öğretmeni)

              Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra ediyorsun. Emeğine paha biçilemez!

              Bizler ´Beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi´ emreden, kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensupları olarak, tarih boyunca olduğu gibi bugün de öğretmenlerimize büyük değer verdik.

              Okulumuzda göreve başladığım 3 Mayıs 2017 tarihinden bugüne kadar özellikle uluslar arası ve ulusal firmaların desteğiyle HAYIRSEVER DESTEKLİ OKUL olmanın verdiği kıvançla fiziki koşulların iyileştirilmesi, farklı projelerin geliştirilmesi ve eğitim öğretime olan katkılarının artırılması için sizlerin yanında olduk; olmaya da devam edeceğiz.

              18 ayda 41 kategoride 184 ayrı kalem iş sizler ve öğrencilerimiz için tamamlanmıştır. Bunların sonucunda ise okulumuz 4. Sınıflar arasında BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCİSİ olmuş, BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmış ve Web Sitesi Kullanımında 54.057 okul içerisinde TÜRKİYE 83. olmuştur.

              Sizin desteğinizle ve ekip ruhuyla daha güzel başarılara imza atacağımız günler pek yakındır!

              Bu vesile ile siz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmen M. Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum.

 

                                                                                                                                                                                                  24.11.2018

                                                                                      Yaşar GÜLTEN

          Besni İlkokulu Müdürü


23-11-2018