Okan Koleji / Tuzla Kampüsünden Okulumuza Gönderilen Destekler Okulumuza Ulaştı

07.01.2019 4591

Okan Koleji / Tuzla Kampüsünden Okulumuza Gönderilen Destekler Okulumuza Ulaştı

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar GÜLTEN yaptığı açıklamada; "Kardeş Okul" kapsamında okulumuz ile Okan Koleji / Tuzla Kampüsü'nün yürütülen çalışmalar kapsamında kardeş okul olduğumuzu müjdelemiştik.

Okulumuza Kardeş Olan Tuzla Kampüsünden çocuklarımıza gönderilen kırtasiye malzemeleri, kışlık / yazlık kıyafetler ile mont ve botlar ile Anasınıfı Materyalleri ile Oyuncaklardan oluşan toplamda 29 koli okulumuza sorunsuz şekilde ulaşmıştır dedi.

Okulumuza Kardeş Olan Tuzla Kampüsü ise "Doğal Ortamda Tam Donanımlı Tuzla Kampüsü" olarak adlandırmak daha doğru olacaktır dedi. İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü yanında 25.000m2 alanda doğa içinde kurulu kolejimizde öğrencileriyle bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimlerine en üst düzeyde katkı sağlayacak eşsiz bir alt yapı olanağı sunuyoruz. Ferah, güvenli iç mekanları ve derslikleri, geniş yeşil alanları, yabancı dil derslikleri, tenis, golf, voleybol, basketbol, futbol sahaları, yarı olimpik yüzme havuzundan oluşan açık ve kapalı spor kompleksi, güzel sanatlar atölyeleri, müzik, orkestra odaları, tiyatro ve dans stüdyoları ile geleceğimizi kuracak gençlerimize 21. Yüzyılın gerektirdiği yatırımları yapmaya devam etmektedir dedi.

Besni İlkokulu olarak Okan Eğitim Kurumları Kurucusu Sayın Bekir OKAN Beyefendi başta olmak üzere Genel Müdür Yardımcısı Sayın Fahri CÜREBAL Beyefendi, Kurucu Temsilcisi  Sayın Işıl OKAN GÜLEN, Okan Koleji Anaokulu Mudiresi Sayın Ebru ULUKAPI hanimefendi, Okan Koleji Ilkokul Muduru Sayin Tuncay ŞAMDAN beyefendi, Okan Koleji Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sayın Akın KURT Beyefendi ve Müdür Yardımcımız Sayın Semra ÇELİK hanımefendi'ye okulum ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.

07-01-201907-01-2019