Öğrencilerimize Göz Taraması Yapıldı

Okulumuzda Öğrencilerimize Göz Taraması Yapıldı

30.10.2017 5316

Besni Sağlık Grup Başkanlığı tarafından 2017-2018 eğitim- öğretim yılının daha kaliteli ve verimli geçmesi adına Besni İlkokulunda öğrenime devam eden 298 çocuğa göz tarama testi yapıldı.

Minik öğrencilere, tarama testi okulumuzda yapılırken, Okul Müdürü Yaşar Gülten ve öğretmenler yalnız bırakmadı. Göz tarama testinde tek tek çocuklarla ilgilenen doktor ve hemşireler yaptığı göz tarama yöntemi sayesinde minik öğrencilerin göz kusurları belirlendi ve okul yönetimi ile öğrencilere çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

Göz tarama testi ile ilgili açıklama yapan Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten  “Eğitim-öğretim faaliyetlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de öğrencinin her bakımdan hazır bulunması ve tamamlanmış olmasıdır. Tabi bunların yanında işitme ve görme duyularının da ona problem çıkaracak düzeyde olmaması gereklidir. Bizde Besni İlkokulu olarak çocuklarımızın sağlığına önem veriyoruz.

Bu anlamda gerçekleştirmiş olduğumuz göz tarama testinde bize destek olan Besni Sağlık Grup Başkanlığına teşekkür ediyorum dedi.

30-10-201730-10-201730-10-201730-10-2017