Merhum Mehmet Erdemoğlu Vefatının 11. Yılında Mezarı Başında Anıldı

18.12.2017 4350

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 10. Yılında mezarı başında Kuran-ı Kerim okunarak anıldı.

Gaziantep Asri Mezarlıktaki aile kabristanında yapılan anma törenine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Vakkas Acar, Köseceli Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erdoğan, Şükrü İşitmen, Hüseyin Güner ve Ramazan Durmuş, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Besni İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın, Besni Belediyesi Meclis Üyeleri Nuri Tuğsuz, İmdat Yıldırım ve Ömer Aydıngüzel, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap, Yeni Besni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can, Besni Spor Kulübü Başkanı Mehmet Fidan, Besni Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Polat, Beytaş Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Alkan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E.Soydan Doğru, Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten, Merinos çalışanları, yaptırdığı okullarda okuyan öğrenciler ve sevenleri katıldı.

Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu İlçemiz Besni olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Van gibi bir çok ilimizde okullar, yurtlar, taziye evleri, öğrencilere burslar ve istihdam kapıları açarak yardım faaliyetlerine devam eden Parça Halıda Dünyanın en büyük halı üreticisi olup 2016 yılında SASA’yı da bünyesine katarak iplik üretiminde ise Dünyanın en büyük 2. Şirketi olmayı başarmış Gurur Kaynağı şirketimizdir.

18-12-201718-12-201718-12-201718-12-201718-12-2017