LOTUS Etiket´den Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı ve Etiketleri Hediye Edildi

LOTUS Etiket'den Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı ve Etiketleri Hediye Edildi

11.02.2019 236

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; kütüphanemizin daha işlevsel kullanılması için ve öğrencilerin okudukları kitapların kontrolü, izlenmesi, raporlanması için kütüphanecilik biriminin kullanması için okulun 195. hedefi kapsamında Kitap Okuyucu Barkod Sisteminin kurulma çalışmaları kapsamında ürünün okulumuza barkod cihazı ve 6000 adet kitap barkod etiketi gönderilmiştir dedi.

Gülten konuşmasının devamında kütüphanemizin daha işlevsel kullanılması için ve öğrencilerin okudukları kitapların kontrolü, izlenmesi, raporlanması için kütüphanecilik biriminin daha aktif kullanılması için talebimize Lotus Etiket ve Barkod Sistemlerinden olumlu yanıt gelmiş ve ürünler okulumuza ulaşmıştır dedi.

Bildiğimiz gibi Lotus Etiket ve Barkod Sistemleri20 yılın üzerindeki tecrübesiyle sektörde öncü firmaların arasında olup, Kaliteyi ve müşteri memnuniyetinden ödün vermemeyi prensip haline getirmiş firma Türkiye´nin dörtbir yanına hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamızın başlıca ürünleri etiket Çeşitleri, Ribonlar, El Terminalleri, Barkod Okuyucu ve Yazıcılardır dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; bu talebimize olumlu yanıt vererek gönderim yapan firmamız Lotus Etiket ve Barkod Sistemleri'ne şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum dedi.

11-02-201911-02-201911-02-201911-02-201911-02-201911-02-201911-02-2019