LİFTSA Tarafından Engelli Asansörümüzün Kurulum Çalışmaları Tamamlandı

08.02.2019 254

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; Son 4 yıl içerisinde engelli öğrencimiz bulunmadığından hedeflerimiz arasında engelliler ile ilgili planlamalarımızda yoktu. Bu eğitim öğretim yılında engelli öğrencimizin özel durumuna bağlı olarak giriş katındaki engelli WC'si 2018 Şubat tatilinde hayata geçirilmişti.

Gülten konuşmasının devamında PICTES sınıfında öğrenim gören Dua adlı öğrencimize bu hafta içerisinde verilen tekerlekli sandalyenin ardından bugün de yapılan girişimler neticesinde okula giriş çıkışlarının daha nizami ve kontrollü olması açısından Okulumuza Bursa'da faaliyetlerini devam ettiren LİFTSA Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından müjdeli haber gelmiştir. Firmamız 7 Şubat 2019 tarihinde okul Girişine Engelli Asansör Lifti kurarak okulumuza önemli bir hizmeti hayata geçirmiştir dedi.

Bildiğimiz gibi  LİFTSA Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bursa ilimizde faaliyetlerini devam ettirmekte olup Türkiye de " Engelli Araç Lift Sistemleri " üreten ilk firma olarak, ihtiyaçlara yönelik özgün çözümler sunmak üzere çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; Engelsiz Okul Projesi kapsamında Okul Bahçemizde yapacağımız Engelli Asansör Lifti talebimize olumlu yanıt vererek kurulumu yapan firmamız LİFTSA Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum dedi.

08-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-2019