KTO Karatay Üniversitesinden Okulumuza Anlamlı Destek

22.10.2018 4057

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada "Besni Kaymakamı Sayın Ahmet Gencer Beyin desteğiyle başlattığımız "Besni İlkokulu Eksiklerini Tamamlıyor" sloganıyla yürütülen ulusal yardım kampanyasına KTO Karatay Üniversitesinden Okulumuza 12 adet duvar saati geldi.

Gülten açıklamasında okulumuzdaki sınıflarımızda duvar saati eksiği vardı. Bu eksiğimizin giderilmesi için Üniversitemizle geçtiğimiz iletişim sonucunda KTO Karatay Üniversitesi bu eksiğimizi yerine getirerek okulumuza 12 adet duvar saati hibe desteğinde bulunmuşlardır dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten konuşmasında "Bu kampanya da desteklerini esirmeyen Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, Mütevelli Heyeti üyelerine, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade ile Proje İletişim Koordinatörü Emine Kaçar hanımefendi başta olmak üzere üniversite yönetimi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

22-10-201822-10-201822-10-201822-10-2018