Koç Üniversitesi Gönüllülerinden (KuGönüllüleri) Okulumuza Anlamlı Destek Müjdesi

28.12.2018 2520

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; Geçen ay içerisinde okulumuzun sorunları ile ilgili irtibata geçtiğimiz Koç Üniversitesi Gönüllülerinden (KuGönüllüleri)'nden müjde bugün geldi dedi.

Gülten Konuşmasında Koç Üniversitesi Gönüllülerinden (KuGönüllüleri) Minel Güler'in Gayretleriyle Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığının da onayıyla okulumuza Şubat Ayında 12 Adet Duvar Panosu, 12 Adet duvar saati ile okulumuz düzeyine uygun okuma kitapları gönderilmesi kararlaştırılmıştır dedi.

Bu Anlamlı yardımın onaylanmasından takibine kadar emeği geçen Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı Öğrenci Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bilgen Bilgin ve Süpervizör Sayın Arzum Kopşa hanımefendi başta olmak üzere Koç Üniversitesi Gönüllülerinden (KuGönüllüleri) Minel Güler ile destek veren tüm öğrenci ve gönüllülerimize şahsım ve okulum adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

25-12-2018