Kobtek Barkod Teknolojilerinden  Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı Hediye Edildi

Kobtek Barkod Teknolojilerinden Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı Hediye Edildi

Kobtek Barkod Teknolojilerinden  Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı Hediye Edildi

14.02.2019 183

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; kütüphanemizin daha işlevsel kullanılması için ve öğrencilerin okudukları kitapların kontrolü, izlenmesi, raporlanması için kütüphanecilik biriminin kullanması için okulun 195. hedefi kapsamında Kitap Okuyucu Barkod Sisteminin kurulma çalışmaları kapsamında Kobtek Barkod Teknolojileri  tarafından gönderilen ürün okulumuza gönderilmiştir dedi.

Gülten konuşmasının devamında kütüphanemizin daha işlevsel kullanılması için ve öğrencilerin okudukları kitapların kontrolü, izlenmesi, raporlanması için kütüphanecilik biriminin daha aktif kullanılması için talebimize Kobtek Barkod Teknolojilerinden  olumlu yanıt gelmiş ve ürünler okulumuza ulaşmıştır dedi.

Bildiğimiz gibi Kobtek Barkod Teknolojileri  ulusal / uluslararası pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerini sürekli geliştiren, sektörün öncülüğünü yapan, Türkiye´nin güvenilir ve saygın kuruluşu olmak amacıyla faaliyetlerini devam ettirmektedir dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; bu talebimize olumlu yanıt vererek gönderim yapan firmamız Kobtek Barkod Teknolojilerineşahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum dedi.

 

14-02-2019