KAS Tarafından Hediye Edilen Fotoselli Musluklar Okulumuza Ulaştı

KAS Tarafından Hediye Edilen Fotoselli Musluklar Okulumuza Ulaştı

KAS Tarafından Hediye Edilen Fotoselli Musluklar Okulumuza Ulaştı

28.02.2019 333

esni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada su tasarrufunu sağlayabilmek enerjilerini daha bilinçli kullanan nesilleri yetiştirmek için 207. Hedefimiz durumunda olan Tüm Muslukların Fotoselliye dönüştürülmesi hedefi için uzun zamandır ihtiyaç duyulan Fotoselli Musluklar Kas Armatür Firmamızdan okulumuza ulaşmıştır dedi.

Kayalar Grup, üretim faaliyetlerine 1970 yılında başlamış, sonrasında, kurulan Kayalar Pres Ltd. Şti. altında pirinçten mamül parça ve fittings üretimine devam ederek 1994 yılında KAS markasını tescil ettirmiş, böylece radyatör vanası ve pirinç rakor üretimini kendi markası ile piyasaya sunmaya başlamıştır. 1999 yılında İstanbul Sancaktepe'de bulunan ve bu gün 12.000 m2 kapalı alana sahip üretim tesisine yerleşerek ürün çeşidini ve üretim kapasitesini artırmıştır . Pazarlama ve satış faaliyetlerinin ayrı bir organizasyon altında yapılabilmesi amacıyla da 2000 yılında KASPA Dış Tic.A.Ş. Grubun bünyesinde faaliyetlerine başlamıştır . Kayalar Grup, büyüme stratejisi doğrultusunda paslanmaz flex hortum imalatına başlanmış ve bu amaçla 2004 yılında Kayalar Armatür A.Ş. Şirketini kurmuştur . Son olarak 2007 yılında elektronik cihazlar üretmek amacıyla KAS Sismik Elektrik-Elektronik A.Ş. Kurulmuş ve elektro-mekanik deprem cihazı üretimine girilmiştir. Üretim faaliyetlerindeki 40. yılında Kayalar Grup, bünyesinde bulunan dört şirketi , üç farklı üretim tesisi ile toplamda 15.000 m2 kapalı alanı, konusunda bilgili ve deneyimli Ar-Ge üretim ve pazarlama ekipleri ile sektörün en köklü kuruluşlarından birisi olup rekabet avantajını sürdürebilmek için sürekli büyümekte ve gelişmektedir.

Ülkemizin adını yurt dışında da başarı ile temsil eden Kayalar Grup, yurt içinde edindiği tecrübe, kalite yaklaşımı ve müşteri odaklı pazarlama süreçlerinin tüm birikimleri ile ihracat faaliyetlerinde kısa sürede büyük bir ivme yakalamış ve komşu ülkeler başta olmak üzere onlarca ülkeye gerçekleştirdiği ihracatı ile adını ülkemiz sınırları dışına taşımıştır . Gelecek vizyonunda KAS markasını bir dünya markası haline getirmek yatan Kayalar Grup bu bağlamda belirlediği stratejik hedefleri doğrultusunda müşterilerinin de desteği ile yeni ürünleri, yeni kalite yaklaşımları ve müşteri hizmetleri ile geleceğin büyüyen gücü olmaya devam etmektedir.

 

 Besni İlkokulu olarak bize desteklerini esirgemeyen KAS Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere tüm destekçilerine ve paydaşlarına tüm veli, öğrenci ve okul aile birliklerine öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

 

KAS Sitesine Ulaşmak İçin Tıklayınız : https://kas.com.tr/

 

28-02-201928-02-201928-02-201928-02-2019