İstiklal Marşımızı Ezberliyoruz Projesi Kapsamında İlk Belgeler Verildi

16.10.2018 2729

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada 2017-2018 Eğitim öğretim yılında İstiklal Marşımızı Ezberliyoruz Projesini tekrar devam ettirerek geleneksel hale getiriyoruz dedikten sonra sınıflarımızdan hızlıca öğrenci ve velilerin desteği öğretmenlerin çabasıyla öğrencilerimiz İstiklal Marşımızın 10 kıtasını doğru anlamına uygun olarak söyleyen öğrencilerimize sertifikaları İstiklal Marşı töreninden sonra verildi.

İstiklal Marşımızı geçen yıl 97. Yılına özel İlkokulumuzda 97 öğrenci hedefimiz vardı bu sayıyı fazlasıyla aşarak 134 öğrenciye ulaşmıştık. Bu yıl ki hedefimiz 197 öğrenci ve bunu başaracağımıza canı gönülden inanıyorum diyen Okul Müdürü Gülten tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Proje Koordinatörlüğünü 2/B Sınıf Öğretmeni İsmet Daysal’a yürüteceği projenin şimdiden kolaylıklar diliyoruz dedi.

16-10-201816-10-2018