İstiklal Marşımızı Ezberliyoruz Projesi Bu Yılda Devam Edecek

12.10.2018 2621

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada 2017-2018 Eğitim öğretim yılında İstiklal Marşımızı Ezberliyoruz Projesini tekrar devam ettirerek geleneksel hale getiriyoruz dedi. İstiklal Marşımızı geçen yıl 97. Yılına özel İlkokulumuzda 97 öğrenci hedefimiz vardı bu sayıyı fazlasıyla aşarak 134 öğrenciye ulaştık.

Bu eğitim öğretim yılında da okulumuzda  İstiklal Marşımızın Kabulünün 98. Yılına  özel olarak gecen yilin 134 rekorunu kirarak en az 198 İlkokul Öğrencimizin İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezberlemesi hedeflenmekte ve bu ezberleyen öğrencilerimize belge verilmesi planlanmaktadır dedi.

Proje Koordinatörlüğünü 2/B Sınıf Öğretmeni İsmet Daysal ve Şahsımın yürüteceği projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz dedi.