İstanbul Arel Üniversitesinden Okulumuza Anlamlı Destek

İstanbul Arel Üniversitesinden Okulumuza Anlamlı Destek.

11.01.2018 964

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada “Besni Kaymakamı Sayın Ahmet Gencer Beyin desteğiyle başlattığımız “Besni İlkokulu Eksiklerini Tamamlıyor” sloganıyla yürütülen ulusal yardım kampanyasına büyük destek geldi.

Gülten açıklamasında okulumuzda gerek kütüphane birimi, öğretmenler odası, idareci odası ve arşiv kısmındaki bilgisayarlar artık ekonomik ömrünü doldurduğundan yenilenmesi gerekiyordu. İstanbul Arel Üniversitesi bu önemli eksiğimizi yerine getirerek okulumuza 4 adet bilgisayar hibe desteğinde bulunmuşlardır.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten konuşmasında “Bu kampanya da desteklerini esirmeyen İstanbul Arel Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Kemal GÖZÜKARA başta olmak üzere Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İhsan DERMAN hocam ile üniversite yönetimi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, geleceğimizin teminatı çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

11-01-2018