Hekim Holding / Hekim Boya´dan Okulumuza 25 Kova Dış Cephe Boyası Müjdesi

Hekim Holding / Hekim Boya'dan Okulumuza 25 Kova Dış Cephe Boyası Müjdesi

03.01.2019 217

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten'in girişimleri ile Hekim Holding / Hekim Boya'dan Okulumuzun en büyük eksiği durumundaki dış cephe boyası ihtiyacına olumlu yanıt geldi.

Söz konusu gelecek olan dış cephe boyaları ile okulun dış cephesi komple boyanarak okul yeni bir yüze kavuşacaktır dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten söz konusu yardımların okulumuza ulaşmasında desteğini esirgemeyen Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öner HEKİM Beyefendi başta olmak üzere Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nafiz HEKİM, Hazır Yapı Grubu Üretim ve Yatırımlardan Sorumlu Teknik Başkan Yrd. Sayın Handan HEKİM SEÇKİN, İdari ve Mali İşler Başkan Yrd. Aydan HEKİM ile Yapı Malzemelerinden Sorumlu Teknik Başkan Yrd. Özge HEKİM başta olmak üzere Holding destekçileri ile iştirakçileri ve bizi bu süreçte sürekli bilgilendiren Şirketimiz çalışanları Onur Şengün ve Gökçem Taşer Beyefendilere geleceğimizin teminatı çocuklarımız, velilerimiz ve meslektaşlarım adına teşekkürü borç biliyorum dedi.

03-01-2019