Genya Orman Ürünlerinden Okulumuza Anlamlı Destek

Genya Orman Ürünlerinden Okulumuza Anlamlı Destek

Genya Orman Ürünlerinden Okulumuza Anlamlı Destek

17.09.2018 6773

Sınıflarımızda sıra hizalarında koruma ahşap malzeme olmadığından öğrencilerimiz yaş grubu olarak zarar veriyorlar ve her dönem boya ihtiyacı çıkıyordu.

Bu talebimizi hayata geçirmek için Genya Orman Ürünleri Şirketi Mehmet Uğut beyefendiden ricada bulunduk. Kendileri de her zaman eğitimin ve eğitimcilerin yanında olduklarını bildirerek Adıyaman’da ve onun ilçeleri de bizimdir diyerek sınıflarımızın ihtiyacı durumundaki 120 adet 2,80*20 cm ebatlarında ki ürünleri balya halinde okulumuza hibe etmişlerdir.

Okul Aile Birliği ve Okul Yönetimi başta olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz adına teşekkürü borç biliyoruz.

 “Genya Orman Ürünleri” 1989 yılında İstanbul’da faaliyet­e başlamış olup 1993’te şirket ünvanı almıştır. Kurulduğu günden itibaren hizmetinde maksi­mum kalite, müşterilerine güler yüz, saygın ve güvenilir bir firma olmayı prensip edinmiştir. Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi en üst seviyede tutmak için geniş ürün yelpazesi, ebatlama ve bantlama tesisi, Bahçelievler-Dudullu-Avcılar şubelerinde, İkitelli’deki merkez ofis ile en iyi şek­ilde hizmet vermeyi bugüne kadar başarmış, bugünden sonra da teknoloji ve yeniliklerle başar­maya devam edecektir.


17-09-201817-09-201817-09-2018