Gencer’den Besni İlkokuluna Desteklerinden Ötürü İş Adamlarına Plaket

06.10.2017 1605

İlçemiz Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçemiz eğitimine yaptıkları katkılardan dolayı işadamlarına plaket verdi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten önderliğinde başlatılan ve tüm okul personelinin destek verdiği “Besni İlkokulunun fiziki altyapısının iyileştirilmesi ve tüm eksikliklerinin giderilmesi projesi” kapsamında desteklerini esirgemeyen Türkmen İnşaat San. Tic. Yetkilisi Recep Türkmen ile Besni Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Deniz Çakmak’a Besni Kaymakamı Ahmet Gencer teşekkür plaketi verdi.

Kaymakamımız yaptığı konuşmasında; “Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten hocamızın koordinasyonunda Besni İlkokulu’nun komple boyasından badana işlerine, laminant parkesinden korkuluklarına, geleneksel oyunlarından çevre düzenlemesine kadar 8 kategoride 84 ayrı işi 17 günde bitiren hayırsever işadamlarımızı kutluyor, iş yaşamında başarılar diliyor, teşekkür ediyorum dedi.

06-10-201706-10-2017