Geleneksel Çocuk Oyunlarıyla Öğrencilerimiz Daha Mutlu

16.10.2017 15176

Besni İlkokulu olarak 1 ay önce hayata geçirilen “Geleneksel Oyunlarımız” ile çocuklarımız daha mutlular…

Besni İlkokulu olarak İnsanlığın geleceği canımız çocuklarımızın en doğal hakkı olan sokak oyunlarını oynama haklarını onlara verebilmek amacıyla geliştirilen ve bahçeye çizilen 18 adet geleneksel oyunla bahçemizi şenlendirdik.

Besni İlkokulu olarak biliyoruz ki oyun çocuğa sorumluluk almayı, işbirliğini öğretir. Çocuğun kendine güvenini geliştirme, karar verme, girişimci olma, problem çözme yeteneklerinin gelişmesine, özgür bir birey olarak gelişimine ve sosyalleşmesine yardımcı olur.

Geleceğimizin güvencesi olan canlarımız çocuklarımızı, sağlıklı bireyler olarak yarınlara hazırlamak hepimizin insanlık görevidir. Bizlerde bu görev bilincini çocuklarımıza aşılamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik.

Projede emeği geçen başta Okul Yardımcı Hizmetler personeli olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyoruz.

16-10-201716-10-201716-10-201716-10-2017