Eylül Ayı En Temiz Sınıfı 2/A Seçildi.

Eylül Ayı En Temiz Sınıfı 2/A Seçildi.

Eylül Ayı En Temiz Sınıfı 2/A Seçildi.

08.10.2018 2876

Besni İlkokulu Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yürütülen “Ayın En Temiz Sınıfı Projesi” kapsamında gerek geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerekse Temiz Okul, Temiz Çevre, Temiz Sınıf uygulamaları kapsamında 1 ay boyunca her gün değişik kriterlere göre gözlemlenen sınıflarımızın ay sonunda ki puan tablosuna göre Eylül Ayı 1.’si 2/A Sınıfı Seçilmiştir.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada önceden okul bahçesinde pet şişelerle top oynayan öğrencilerimiz vardı. Devletin verdiği kitapları, defterlerini uçak yapıp birbirlerine atıyorlardı. Artık kağıdın nasıl oluştuğunu, neyin nasıl geri dönüştüğünü ya da dönüşemediğini iyi biliyorlar. Duvarları karalamıyorlar. Plastik, cam, yağ gibi atıkları nasıl dönüştüreceklerini biliyorlar. Artık öğrencilerimiz daha bilinçli” dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten konuşmasında projeyle uzun vadede topluma, evrensel ahlaka, çevresine karşı duyarlı vatandaşlar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bizler eğitimde pozitif uyarıcıyız. 1/A Sınıfının tamamını Ayın En Temiz Sınıfı Madalyası ve En temiz Sınıf Kupası ile ödüllendirdik dedi.

Proje Koordinatörlerimiz Mustafa PATCI ve Burhanettin DİŞLİ’ye teşekkür ediyor, Eylül Ayında En Temiz Sınıf Seçilen 2/A Sınıfı Öğretmenimiz Burhanettin DİŞLİ  ve sınıfını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

08-10-201808-10-201808-10-2018