Ermak Yol Trafik İş ve İşçi Güvenliği Şirketinden Okulumuza Trafik Malzemeleri Sistemleri Hediye Edildi

14.02.2019 162

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; bilhassa 4. sınıflarımızda trafik derslerine yardımcı olunması için ve diğer sınıflarımızın da kullanımı için okulun 215. hedefi kapsamında okulumuza Ermak İnş. Mak. San. İleti. Tic. Ltd.Şti.´den malzemeler gönderilerek ulaşmıştır dedi.

Bildiğimiz gibi Ermak İnş. Mak. San. İleti. Tic. Ltd.Şti. trafik ve yol güvenliği hizmetleri vermek amacıyla 1996 yılında kurulmuştur. Trafik işaretleri, yüksek görünürlüğü olan kıyafetler ve yüksek teknoloji gerektiren çözümler adı altında trafik, güvenliği ürünlerinin imalat ve servisini yapan bir şirkettir. Trafik ve yol güvenliği konusundaki yoğun tecrübenin getirdiği liderlikle, endüstrinin önemli imalatçı ve tedarikçilerinden biridir dedi.

Ermak İnş. Mak. San. İleti. Tic. Ltd.Şti.  ulusal / uluslararası pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerini sürekli geliştiren, sektörün öncülüğünü yapan, Türkiye´nin güvenilir ve saygın kuruluşu olmak amacıyla faaliyetlerini devam ettirmektedir dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; bu talebimize olumlu yanıt vererek gönderim yapan firmamız Ermak İnş. Mak. San. İleti. Tic. Ltd. şirketine şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum dedi.

14-02-201914-02-2019