EGEN BARKOD´dan Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı Hediye Edildi.

EGEN BARKOD´dan Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı Hediye Edildi.

EGEN BARKOD´dan Okulumuza Barkod Okuma Sistemleri Cihazı Hediye Edildi

13.02.2019 188

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; kütüphanemizin daha işlevsel kullanılması için ve öğrencilerin okudukları kitapların kontrolü, izlenmesi, raporlanması için kütüphanecilik biriminin kullanması için okulun 195. hedefi kapsamında Kitap Okuyucu Barkod Sisteminin kurulma çalışmaları kapsamında EGEN Barkod Genel Müdürümüz Önder Karaca beyefendi tarafından ürün okulumuza gönderilmiştir dedi.

Gülten konuşmasının devamında kütüphanemizin daha işlevsel kullanılması için ve öğrencilerin okudukları kitapların kontrolü, izlenmesi, raporlanması için kütüphanecilik biriminin daha aktif kullanılması için talebimize EGEN Barkod Sistemlerinden olumlu yanıt gelmiş ve ürünler okulumuza ulaşmıştır dedi.

Bildiğimiz gibi EGEN Barkod olarak  ulusal / uluslararası pazarda etkinliğini ve verimliliğini arttırmak amacıyla kendi uzmanlık alanımızda kendi yöntemlerini sürekli geliştiren, sektörün öncülüğünü yapan, Türkiye´nin güvenilir ve saygın kuruluşu olmak amacıyla faaliyetlerini devam ettirmektedir dedi.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada; bu talebimize olumlu yanıt vererek gönderim yapan firmamız EGEN Barkod Sistemleri'ne şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum dedi.

 

13-02-201913-02-201913-02-201913-02-201913-02-2019