Bilgi Yarışmasına Girecek olan Öğrencilerimizle Çay Keyfi

09.05.2018 2505

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan İlkokullar kategorisinde 4. Sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasının ilk turunda açık ara grup birincisi olduklarını belirterek 11 Mayıs Cuma günü Yarı Finale sıkı şekilde hazırlanan öğrencilerimiz ve Öğretmenimiz Serdar Doğan’a Kek ve Çay ikram ederek onlarla sohbet ettiklerini belirti.

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten konuşmasında; Azrasu KARAGULLU, Yağmur DEVECİ, Meryem KOSEKUL ile yedek listeye seçilen diğer 3 öğrencimiz olan Rana ÇİCEK, Emine ANTEPLİ’ye başarılar diliyorum.

Finale kalarak İlçe derecesi alacak olan bu öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, öğretmenlerimizi de şimdiden kutluyorum dedi.

09-05-2018