Besni SGK’dan Sosyal Güvenlik Eğitim Serisi

12.10.2017 2938

Besni Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK), Sosyal Güvenlik Eğitim Programı tanıtım kapsamında, öğrencilerimize "Sosyal Güvenlik Eğitim Seti" dağıttı.

Besni Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Müdürü İsrafil Yaşar gönderdiği mesajda, toplumda zor olan yaşamı, kolay yaşama çevirebilmenin ancak yardımlaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde, var olanı paylaşarak yaşam standartlarının daha ileriye götürülebileceğini belirterek, çocukların ileriki hayatlarında yardımlaşma duygusunu taşımaları için eğitim setini hazırladıklarını vurgulayan Besni Sosyal Güvenlik Merkezi (SGK) Müdürü İsrafil Yaşar, konuşmasına şu şekilde devam etti;  bu eğitim serileriyle sosyal güvencenin ne kadar önemli olduğu konusunda beyanlara yer verilmesini sağladık amacımız 7’den 70’e bütün vatandaşımızın sosyal güvence konusunda bilinçlenmesini sağlamak” dedi.

Besni İlkokulu Müdürlüğü olarak Besni Sosyal Güvenlik Merkezi’ne teşekkür ediyoruz.

12-10-2017