Besni İlkokulundan İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Gününe Özel Program.

14.03.2018 1712

Besni İlkokulu Sınıf Öğretmeni Mustafa Çoban koordinasyonunda İstiklal Marşı´nın Kabulünün 97. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Gününe özel kutlanan programda okulumuzdan 97 öğrenci görev aldı.

Her sınıftan öğrencilerin görev aldığı program 1 Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, İstiklal Marşımızın yazımı ve tarihsel süreç, öğrencilerimizin piyeslerini sunumu ve 10 kıtanın 7’şerli gruplar halinde okunması ile program sona erdi.

İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, Sınıf Öğretmeni Mustafa Çoban’ı bu anlamlı çalışmasından ötürü tebrik ediyor, öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

14-03-201814-03-201814-03-201814-03-2018