Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten Gaziler Günü Mesajı

20.09.2018 3005

Okul Müdürümüz Yaşar GÜLTEN’in 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladıkları mesaj aşağıdadır:

Bildiğimiz gibi şanlı tarihimiz, gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarıyla, canları pahasına verdikleri mücadeleler ve büyük zaferlerle doludur. Milletimiz dün olduğu gibi bugün de “ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz” diyerek, istiklalini ve istikbalini savunmaktadır.

Gerek askerlerimiz, polisimiz ve güvenlik korucularımızla dünyanın en vahşi terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadele, gerekse milletimizin tüm fertlerinin 15 Temmuz ihanetine karşı sergiledikleri destansı direniş, bunun en güzel örneğidir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu millet, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz gazi bir millettir. Bu toprakları bizlere vatan kılan, bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz tüm kahramanlara şükranlarımızı sunuyorum.

Bu vesileyle, bir Gazi Evladı olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Müşir ve Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Yaşar GÜLTEN

www.yasargulten.net