Besni İlkokulu Demokrasi Eğitimi ve Okul Temsilcisi Pusulaları Hazır

24.10.2017 3842

Besni İlkokulu öğrencileri okul seçme kurulu tarafından yürütülen kampanya ile Demokrasi Eğitimi kapsamında sınıf temsilcilileri seçimi 24.10.2017 tarihinde tamamlandı

Yapılan oy kullanma etkinliği için okul seçme kurulu, seçim takvimi hazırladı.Seçim takvimine göre, sınıf temsilcileri, sınıf başkanları ve yardımcılarının seçimi 20/10/2017´da tamamlandıktan sonra listeler halinde sınıf temsilcileri isimleri okul seçim kuruluna teslim edildi. Okul sınıf temsilcileri arasından seçilecek okul temsilcisi için adayların isimleri okulun belirli bölgelerine asıldı.

Ummalı bir seçim yarışına giren adaylar konuşma metinlerini, vaatlerini hazırlayacaklar  24-30/10/2017 tarihleri arasında propaganda çalışmaları devam edecek ve 31.10.2017 Salı  günü Okul Temsilcisi seçimi yapılacaktır.

31 Ekim 2017´da ise seçim kurulunun hazırladığı oy pusulaları, oy sandığı, oy kullanma köşesi ve tutanaklarıyla öğrenciler, sırayla oy kullanacaklar.

Besni İlkokulu olarak Demokrasi Eğitimi ve Okul Temsilci Seçimlerinde tüm öğretmenlere başarılar dileriz.

24-10-2017