“Ayın Öğrencisi Projesi” Devam Edecek

12.10.2018 3411

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada 2017-2018 Eğitim öğretim yılında  devam eden “Ayın Öğrencisi Projesinin” tekrar bu eğitim öğretim yılında da devam ettirerek geleneksel hale getireceğiz dedi.

Okul Müdürü Yaşar Gülten; Bu eğitim öğretim yılında da okulumuzda “Ayın Öğrencisi Projesini” devam ettireceğiz diyerek geçen yıl okulumuza bağışlanan Ayın Öğrencisi Madalyaları sınıflarımıza eşit şekilde dağıtılmış olup bu proje kapsamında öğretmenlerimiz öğrencilerimizi sıkı takip ederek emsallerine göre o ay içerisinde eğitim ve öğretim manasında başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirilecek ve sertifikalandırılacaktır dedi.

Proje Koordinatörlüğünü 3/B Sınıfı Öğretmeni Memet AYGÜN ile 3/C Sınıfı Öğretmeni Nuriye ÖZBAY’ın yürüteceği projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

23-11-201723-11-2017