“Ayın En Temiz Sınıfı Projesi” Devam Edecek

12.10.2018 3595

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten yaptığı açıklamada 2017-2018 Eğitim öğretim yılında Ayın En Temiz Sınıfı Projesini tekrar devam ettirerek geleneksel hale getiriyoruz dedi.

Okul Müdürü Yaşar Gülten; Bu eğitim öğretim yılında da okulumuzda “Ayın En Temiz Sınıfı Projesini” devam ettireceğiz diyerek 21 Şubat 2018 tarihinde Adıyaman’da Yapılan törenle Okulumuz Beyaz Bayrak almıştı bu tören sonrasında Okulumuzda Temizlik ve Hijyen çalışmalarını aralıksız sürdürebilmek amacıyla “Ayın En Temiz Sınıfı Projesini” devam ettireceğiz dedi.

Proje Koordinatörlüğünü 2/A Sınıfı Öğretmeni Burhanettin DİŞLİ ile 3/A Sınıfı Öğretmeni Mustafa Patcı’nın yürüteceği projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

21-02-201821-02-2018