Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2014 Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

21.12.2014 1685

11 Aralık 2014 tarihinde saat 15:00’de tüm idareci ve öğretmenlerin katılımıyla Aralık ayı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Okul Müdürü Yaşar Gülten, Okul Müdür yardımcısı Memet Aygün, Sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri katıldı.

Toplantıda okulun fiziki ve sosyal durumları, öğrencilerin durumları, öğretmenlerin durumları, yaklaşan dönem sonu işlemleri hakkında konuşma yapan Okul Müdürü Yaşar GÜLTEN okulumuzda dikakt edilmesi gereken hususlar, 2015-2019 yılı Stratejik Planlama Çalışmaları, Beyaz Bayrak Çalışmaları, okulumuzda yürütülen çalışmalar ve projeler başta olmak üzere acil sorunlar üzerine görüşmeler yapılarak toplantı tamamlandı.

Aralık Ayı Değerlendirme Toplantısı YapıldıAralık Ayı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.