Aden Spor Malzemeleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.´den Voleybol Direklerimiz ve Filelerimiz Geldi

Aden Spor Malzemeleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Voleybol Direklerimiz ve Filelerimiz Geldi

22.12.2018 1932

Besni İlkokulu Müdürü Yaşar Gülten Yaptığı açıklamada; Daha önce öğretmenler kurulu toplantısında müjdesini verdiğimiz voleybol direkleri ve filelerinin müjdesini vermiştik. Bugün ise  Aden Spor Malzemeleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Voleybol Direklerimiz ve Filelerimiz okulumuza ulaşmıştır dedi.

Gülten açıklamasında bildiğimiz gibi Aden Spor Malzemeleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş 20 Yıllık deneyimli personeli ile spor sektörüne hizmet veren firma olup üstün üretim kalitesi, müşteri memnuniyeti ve isteklerini hedef alarak, seçmiş olduğu profesyönel yönetim kadrosu ve kurumsal yapısı ile ticarette dürüstlük ilkesini benimseyerek Türkiye´nin En Büyük Spor Ekipmanları Üreticisidir.

Bu anlamlı destek ve katkılarından ötürü firma sahibimize ve destekçilerine şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum dedi.

22-12-201822-12-2018