4/C Sınıfı Veli Ziyaretlerimiz Tamamlandı

24.10.2017 2805

4/C sınıf öğretmeni Gülendam ÖZÇELEBİ kendi sınıfına ait öğrencilere ait velileri telefonla ulaşılarak randevu talep ederek ve onay alarak  veliler tek tek evlerinde ziyaret etmektedir.

24.10.2017 tarihinde 4/C sınıf öğretmeni Gülendam ÖZÇELEBİ velilerini evlerinde ziyaret ederek muhabbet ortamları oluşturmuştur.

Eğitimin gelişimi adına yapılan veli ziyaretlerimizde çay eşliğinde devam eden paylaşımlara öğrencilerimizin gelişimi, okulumuzun proje çalışmaları, velilerimize yönelik yapılan etkinlikler, yaşanılan güzel okul anıları renk katıyor. Öğrencimizin odası ve ders çalışma ortamı kontrol edildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaretimiz sonlanıyor.

Besni İlkokulu olarak bizleri evlerinde misafir eden değerli velilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

24-10-2017